damia mulet

Compromès amb ell i amb la seva professió, Damià Mulet utilitza la creació, cor de qualsevol experiència artística, per recrear-se a si mateix.

En la seva obra no podem parlar d’inspiració com a procés espontani sorgit de la ignorància, sinó de talent i creativitat entesa com a evolució d’una idea basada en una informació prèvia. La seva obra és el resultat d’una anàlisi i està fonamentada en el concepte, la forma i la tècnica.

L’activitat projectual de Damià fa que els metalls nobles i la pedra de Santanyí, mescla en principi antagònica, es complementin amb una gran subtilesa.

Els elements de l’art i de l’arquitectura popular, els arcs, les voltes, els finestrons i les llindes, els veim plasmats en una col·lecció de joies en què aflora en tot moment l’essència mediterrània.

Professor i, sobretot mestre,  Damià Mulet ha sabut trobar l’equilibri entre la docència i la seva tasca creativa personal, i l’ha aprofitada en tot moment en benefici de l’alumnat. Persona entusiasta, creativa, engrescadora, amb una trajectòria professional extraordinària malgrat la seva joventut i amb moltes ganes de fer feina i de seguir aprenent, i de seguir ensenyant i de seguir creant…

Irene Mestre Massot
Directora de l’Escola Superior de Disseny

Palma, octubre de 2010

_________________________

03 casal can pere ignasi | planta 0

divendres 3 d’agost de 18 a 00h
del 3 al 31 d’agost

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: