luis pérez calvo

Luis Pérez Calvo és pintor i il·lustrador.

Nascut a Madrid i criat entre el carrer València del barri de Lavapiés i el Portell de la Glorieta d’Ambaixadors, la seva infància va estar marcada pel circ, els programes dobles dels cinemes de sessió contínua, els cassets, els discos, les visites dominicals al popular mercat del Rastre, les revetlles i els còmics.

Si en lloc d’haver nascut en tan castís barri ho hagués fet en uns altres com Queens, Manhattan, el SoHo o Brooklyn, la seva obra no es diferenciaria en res de la de molts altres artistes internacionals. No obstant això, aquesta petita diferència és la que ha propiciat que en l’obra de*LPC els superherois de la Marvel comparteixin aventures amb Pumby i Jaimito, les fantasies del genial Ray Harryhausen es barregin amb westerns rodats en el desert d’Almeria, el circ dels Ringling Bros. comparteixi artistes amb el Teatre Xinès de Manolita Chen, els berenars siguin a força de xurros, xocolata, zarzaparrilla, pretzels i bagels, les muntanyes russes siguin tan emocionants com els cotxes de xoc i els carrers del fòrum estiguin plenes de gom a gom de robots, androides i pops gegants.

En definitiva, una obra absolutament personal que no ha deixat indiferent a col·leccionistes, marxants, galeries d’art i publicacions de la talla de Nosotros somos los muertos  (NSLM), La Cruda, Visual, Trauma i ¡Qué suerte!

web de luis pérez calvo

_________________________

20 sa vicaria | planta 1

divendres 3 d’agost de 18 a 00h

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: